STØT OS - så vi kan støtte flere!

SMS' hvad for noget?

Vi ved, at kendskabet til Smith-Magenis Syndrom er utilstrækkeligt. Det er derfor vores mission at flere - både sundhedspersonale og forældre - skal kende til den sjældne kromosonafvigelse, så vi som forening kan finde og støtte flere familier.

Nye medlemmer vil samtidig være med til at fremtidssikre en lille forening som vores, der primært er drevet af frivillige kræfter.

For at komme i mål med den mission har vi brug for din faste støtte. Med et støttemedlemskab er du med til at sikre, at SMS-foreningen kan:

• udbrede kendskabet blandt sundshedspersonale
  • opsøge og støtte de familier, vi endnu ikke har kontakt til
  • afholde events for SMS-familier
  • opretholde foreningens drift.

Det årlige kontingent på 50 kroner for aktivt medlemskab vil indgå i den samlede betaling.
Vi bruger udelukkende cpr-nummeret til at oprette pbs-betalingen og sletter herefter oplysningen fra vores system.